NYHETER

Senaste nyheterna från NWE

Vi söker en affärsområdeschef

NWE Network Engineering Oy Ab är ett snabbt växande företag som tillverkar och utvecklar system för lastsäkring för fartyg och landtransport. Företaget har åtta anställda och en årsomsättning på över tre miljoner euro. Största marknaden är Tyskland, England och Norden.

Vi står inför en spännande utmaning där ny teknik för lastsurrning förändrar våra kunders vardag och söker därför en

Affärsområdeschef

Vi söker dig med ett starkt intresse för försäljning, förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter. Du har en stark vilja att lyckas, är kreativ, självgående och uthållig. Plus – inte minst – att du är strukturerad med ett problemlösande arbetssätt.

Arbetet innebär uppbyggnad av återförsäljningsnätverk, planering och verkställande av försäljningsverksamhet tillsammans med erfarna kollegor både i Finland och utomlands. Produkterna är lätta att förstå, men effektiv användning kräver tekniskt kunnande där erfarenheter inom logistik eller tunga fordon är till fördel.

Förutom lämplig skolning och erfarenhet värdesätter vi kunskaper att betrakta helheten, språkkunskaper i svenska, finska, engelska och tyska samt resevillighet.

Känner du igen dej och vill utvecklas i ett litet men expansivt företag, sänd din fritt formulerade ansökan, cv och löneanspråk till mats.ronnskog@nwe.fi senast 11.3.2018. För mera information, kontakta VD Mats Rönnskog tel. 0500-852560, 22.2 kl. 9-11 eller 7.3 kl. 13-15.