Cargo securing

FIX Lastsäkring

Snabb & enkel lastsäkring

FIX Lastsäkringsprodukter – Våra patenterade lastsäkringssystem lämpar sig för säkring av så gott som alla laster, både på land och till havs. Utöver våra branschförnyande lösningar för manuell lastsäkring kan vi även erbjuda skräddarsydda lösningar för automatisk lastsurrning.

Lastsäkring

 

Säkra lasten rätt, välj FIX Lastsäkring

Vi ger våra kunder heltäckande service och lämnar ingenting åt slumpen. Kunden kan alltid vara säker på att investeringen i FIX är lönsam, tack vare de återbetalningsprognoser vi gör. Vi har även kompetens att göra lastsäkringsberäkningar för olika laster och transportrutter. Det råder inget tvivel om att vi har marknadens nöjdaste kunder.

Vi tillverkar själva våra patenterade FIX-produkter och tillhörande upphängningssystem som uppfyller alla gällande lastsäkringskrav för landsvägs- och sjötransporter globalt. Med våra lastsäkringssystem sparar kunden tid och säkerheten höjs för både last och chaufför. Också miljön är viktig för oss och vi är glada över att våra FIX-produkter hjälper att minska avfall. När man använder vår lastsäkringsduk försvinner exempelvis behovet att använda hörnskydd som ofta är engångsmaterial.

Dessutom är våra produkter hållbara på grund av de högklassiga material vi använder, så lastsäkringsutrustningen behöver inte förnyas lika ofta som traditionella lastsäkringsband. Dessa fördelar förklarar den ständigt ökande efterfrågan på våra produkter och har gjort oss det vi är – en viktig aktör och samarbetspartner inom transportbranschen, både nationellt och globalt.

lastsäkring

REFERENSER

FIX LASTSÄKRING PÅ SOCIALA MEDIER