FIX KUORMANSIDONTA

on ratkaisu

FIX Cargo securing | FIX-alkuperäistuotteemme mahdollistavat maailman nopeimman ja turvallisimman kuorman sitomisen

FIX-alkuperäistuotteemme mahdollistavat maailman nopeimman ja turvallisimman kuorman sitomisen – sekä maalla että merellä, käsin tai automaattisesti. Patentoitu ja alaa uudistava kuormansidontajärjestelmä säästää aikaa sekä lastaamisesta että purkamisesta, antaa optimaalisen kiinnitystuloksen ja tekee ammattikuljettajien työstä sekä turvallisempaa että fyysisesti kevyempää. Kuormat saapuvat perille nopeammin ja hyvässä kunnossa.

Lue lisää FIX kuormansidonta

FIX Lastsäkring

Huipputason laskentatyökalu
kuormansidontalaskelmiin

LATAA ILMAISEKSI!

Yksi Pohjois-Euroopan arvostetuimmista kuormansidontalaskelmien asiantuntijoista – Kimmo Weissenberg auttaa sinua optimoimaan kuormasi.

Lataa Kimmon laskentamalli, niin saat suoraan selville, miten kuorma sidotaan optimaalisesti. Kuljetusvälineet, volyymit, lastaustavat ja kitkatekijä, laskelma ottaa huomioon nämä kaikki. Tämän kattavampaa laskelmaa ei ole saatavilla!

Täytä sähköpostisi, ja saat laskelman käyttöösi.

*sinut rekisteröidään uutiskirjeemme tilaajaksi

Lue lisää Kimmon Cargo-lashing Expert -blogista!

(englanninkielinen)

NWE NETWORK ENGINEERING – FIX KUORMANSIDONTA

Tarvitsetko varman, aikaa säästävän ja kannattavan tavan kuormansidontaan? Silloin olet oikeassa osoitteessa!

Kuormansidonta on intohimomme täällä NWE:llä. Kestävien, kätevien ja ennen kaikkea turvallisten ratkaisujen löytäminen, on se mitä me teemme ammattiylpeydellä!

Vahvuutemme on monipuolisuus ja autamme sinua löytämään oikean tavan kuormansidontaan, joko valmiista patentoiduista FIX tuotteistamme tai räätälöimällä ratkaisun.

Ole yhteydessä – autamme sinua eteenpäin!

 

”Annamme asiakkaillemme kaiken kattavan palvelun emmekä jätä mitään sattuman varaan. Asiakas voi aina luottaa siihen, että FIX investointi on kannattava, sillä teemme tuotteelle takaisinmaksuarvion.” – Mats Rönnskog, CEO

”Meillä on myös pätevyys tehdä kuormansidontalaskelmat erilaisille kuormille ja reiteille.” – Kimmo Weissenberg, Technical director / Truck-Safe sales

Seuraa FIX-kuormansidonta sosiaalisessa mediassa

 

Facebook ▸

Linkedin ▸

Instagram ▸

Youtube ▸