FIX CARGO SECURING

is the solution

FIX Cargo securing | världens säkraste system för snabb lastsäkring

Våra FIX-originalprodukter möjliggör världens snabbaste och säkraste lastsäkring – både på land och till havs, manuellt och automatiskt. Vi erbjuder patenterade och branschförnyande lastsäkringssystem som sparar tid vid både lastning och lossning, ger ett optimalt lastsurrningsresultat och gör yrkeschaufförens arbete både tryggare och fysiskt lättare. Lasterna är tidigare framme och i gott skick.

Läs mer om FIX produkter här

Den ultimata
lastsäkringsberäknaren

LADDA NER GRATIS!

En av Norra Europas ledande experter inom lastsäkring – Kimmo Weissenberg hjälper dig optimera din lastning.

Ladda ner Kimmos uträkningsmodell för att direkt få reda på hur du ska surra lasten optimalt. Transportmedel, volymer, lastningslayout och friktionsfaktor, kalkylen tar helheten i beaktande. En mer heltäckande uträkning finns inte att fås!

Få kalkylen genom att fylla i din e-postadress

*du registreras för vårt nyhetsbrev

Läs mer i Kimmos blogg, Cargo-lashing Expert!

(på engelska)

NWE NETWORK ENGINEERING

Behöver du en säker, tidsbesparande och lönsam lösning för lastsurrning? Då har du kommit rätt!

Lastsäkring är vår passion på NWE. Att hitta lösningar som är både hållbara, behändiga och framför allt säkra är något vi gör med stolthet.

Vår styrka är mångsidighet och vi hjälper gärna till att hitta det rätta sättet att surra din last, antingen med våra färdiga patenterade produkter, eller genom skräddarskydda lösningar.

Kontakta oss – vi hjälper dig vidare!

 

”Vi ger våra kunder heltäckande service och lämnar ingenting åt slumpen. Kunden kan alltid vara säker på att investeringen i FIX är lönsam, tack vare de återbetalningsprognoser vi gör.” – Mats Rönnskog, CEO

”Vi har även kompetens att göra lastsäkringsberäkningar för olika laster och rutter.” – Kimmo Weissenberg, Technical director / Truck-Safe sales