FIX LASTSÄKRING

Ett säkert val

Cargo securing | världens säkraste system för snabb lastsäkring

FIX Lastsäkring är världens snabbaste och säkraste lastsäkringssystem – både på land och till havs, manuellt och automatiskt. Vi erbjuder patenterade och branschförnyande lastsäkringssystem som sparar tid vid både lastning och lossning, ger ett optimalt lastsäkringsresultat och gör yrkeschaufförens arbete både tryggare och fysiskt lättare. Lasterna är tidigare framme och i gott skick.

Läs mer om FIX lastsäkring här

FIX LASTSÄKRING, SNABBT OCH ENKELT

 

Behöver du en säker, tidsbesparande och lönsam lösning för din lastsäkring? Då har du kommit rätt!

Lastsäkring är vår passion på NWE. Att hitta lösningar som är både hållbara, behändiga och framför allt säkra är något vi gör med stolthet.

Vår styrka är mångsidighet och vi hjälper gärna till att hitta det rätta sättet att surra din last, antingen med våra färdiga patenterade produkter, eller genom skräddarskydda lösningar.

Våra FIX-lastsäkringsprodukter är världens snabbaste och säkraste lastsäkring.

Kontakta oss – vi hjälper dig vidare!

 

”Vi ger våra kunder heltäckande service och lämnar ingenting åt slumpen då vi även har kompetens att göra lastsäkringsberäkningar för olika laster och rutter samt att kunden alltid kan vara säker på att investeringen i FIX är lönsam, tack vare de återbetalningsprognoser vi gör.” – Mats Rönnskog, CEO

 

 

Följ FIX Lastsäkring på sociala medier

Facebook ▸      Linkedin ▸     Instagram ▸     Youtube ▸