YRITYKSEMME

Me NWE:llä olemme erittäin ylpeitä monipuolisesta FIX-tuoteperheestämme: FIX Road, FIX Mari-ne, FIX Strap ja FIX Truck-Safe, jotka ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme, mutta myös saavuttaneet huippusijoituksia puolueettomissa testeissä niin Saksassa kuin Englannissa.

Laatu on keskeinen osa identiteettiämme, ja se on vienyt meidät pitkälle: kuormansidontajärjestelmämme soveltuu kaikenlaisten kuormien sitomiseen, sekä maalla että merellä, ja näin voimme palvella kuljetusalaa globaalisti. Sen lisäksi, että ratkaisumme manuaaliseen kuormansidontaan uudistavat alaa, voimme tarjota myös räätälöityjä ratkaisuja automaattiseen kuormankiinnitykseen.

Annamme asiakkaillemme kaiken kattavaa palvelua emmekä jätä mitään sattuman varaan. Kaikki FIX-tuotteet ja niiden osat on tarkastettu useiden tuotantovaiheiden aikana sekä uudelleen valmiina tuotteina. Asiakas voi olla aina varma siitä, että investointi FIX:iin kannattaa takaisinmaksuennusteidemme ansiosta. Pystymme myös suorittamaan kuormansidontalaskelmia eri kuormille ja kuljetusreiteille, mikä erottaa meidät kaikista muista suomalaisista ja ulkomaalaisista  toimijoista. Ei ole epäilystäkään, että meillä on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat.

Viimeisen kahden vuoden aikana olemme pystyneet kolminkertaistamaan tuotantomme, ja tuotteidemme kysyntä kasvaa nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Haluamme nousta yhdeksi suurimmista kuormansidontajärjestelmien valmistajista, ja olemme jo hyvin matkalla tavoitteeseemme. Kasvavasta kysynnästä huolimatta voimme luvata asiakkaillemme, ettemme sorru vauhtisokeuteen. Kuormansidontamme on aina 100-prosenttisen laadukasta, turvallista ja tehokasta.

Menestystarinamme pähkinänkuoressa

2002

Aloitimme toimintamme vuonna 2002 myymällä korkealaatuisia materiaaleja autonkori- ja veneteollisuudelle. Aina alusta lähtien toimimme keskeisen periaatteen mukaan: asiakkaamme voisivat aina luottaa siihen, että tuotteemme täyttävät kuljetusalan tekniset vaatimukset, myös pitkään tulevaisuudessa.

2008

Vuonna 2008 teimme suuren panostuksen, joka muutti kaiken. Halusimme kantaa kortemme kekoon kuljetusalan tärkeimpien perusasioiden, varmuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden saralla. Niinpä ostimme oikeudet ja tarvikkeet ainutlaatuisen FIX-kuormansidontajärjestelmän valmistamiseen Walki Oy:ltä Pietarsaaresta. Tämä hankinta oli käännekohta toiminnallemme, ja se avasi uuden menestyksekkään luvun tarinassamme.

Nykyisin

Nykyisin valmistamme itse patentoimiamme FIX-tuotteita ja niihin kuuluvia ripustusjärjestelmiä, jotka täyttävät kaikki voimassa olevat kuormansidontavaatimukset sekä maa- että merikuljetukseen globaalisti. Meidän kuormansidontajärjestelmällämme asiakkaat säästävät aikaa ja lisäävät sekä kuorman että kuljettajan turvallisuutta. Myös ympäristö on meille tärkeä, ja olemme iloisia siitä, että FIX-tuotteemme auttavat vähentämään jätteiden syntymistä. Kuormansidontapeitettämme käytettäessä ei ole enää tarpeen käyttää esimerkiksi kulmasuojia, jotka ovat usein kertakäyttöisiä . Lisäksi tuotteemme ovat kestäviä käyttämiemme korkealaatuisten materiaalien ansiosta, jolloin FIX-tuotteita ei tarvitse uusia yhtä usein kuin perinteisiä sidontaliinoja. Nämä edut selittävät tuotteidemme jatkuvasti kasvavan kysynnän ja ovat tehneet meistä sen, mikä olemme – tärkeä toimija ja yhteistyökumppani kuljetusalalla, niin kansallisesti kuin globaalistikin.

Q & A peite kuormansidonnassa

Onko kuorman sitominen raskaalla peitteellä vaikea? Koska peite liikkuu kiskoilla, sen voi vetää nopeasti ja helposti kuorman ylle. Jotta lastaaminen onnistuisi sivusta tai katon kautta, peitteen voi siirtää kuormatilan päätyyn. Peite kiristetään alas sidontaliinoilla ja kuminauhat venyvät tarpeellisen määrän, jotta peite asettuu matalankin kuorman päälle. Peite painaa noin 40 kg. Verrattuna liinojen vetämiseen ja kiipeämiseen […]

lue lisää

FIX Cargo Securing at Kuljetus-Logistiikka Show May 9-11, 2019 in Helsinki!

Oletko huomannut, että perinteinen kuormansidontatapa ei aina toimi toivotulla tavalla? Tiesitkö, että FIX Cargo Securing tuoteperheestä löytyy ratkaisu useimpiin kuormasidontaongelmiin? Esittelemme kuormansidonnan mullistavaa FIX Cargo Securing järjestelmää Kuljetus-Logistiikka messuilla 9.-11.5.2019 Helsingissä! Tule ja näe miten FIX Cargo Securing voi auttaa sinun kuljetusyritystäsi!

lue lisää

Turvallisuutta parantamassa kuorma kerrallaan

Närpiöläinen NWE Network Engineering Oy Ab on kasvanut viime vuosina maamme johtavaksi kuormansidontajärjestelmien asiantuntijaksi sekä merkittäväksi kuormansidonnan vientiyritykseksi. Yrityksen ylpeyden aiheena on FIX-kuormansidontaperhe, josta löytyy ratkaisut kaikenlaisiin kuormansidontatarpeisiin niin maatie- kuin merikuljetuksiin. Tuotteet ovat patentoituja ja ne ovat saavuttaneet useita huippusijoituksia puolueettomissa testeissä ulkomailla. Uusi tuote FIX Agri parantaa maatalouskuljetusten turvallisuutta Vaativissa maantiekuljetuksissa, mm. sellupaalien […]

lue lisää

FIX Truck-Safe® kuormansidontajärjestelmä varmistaa Pohjaset Oy:n HCT kuljetuksen kuormat

– Kun aloimme suunnitella 34,5m pitkän HCT (high capacity transport) kuorma-auton hankintaa, oli alusta pitäen selvää, että auto varustetaan FIX Truck-Safe®-kuormansidontajärjestelmällä, kertoo Risto Pohjanen keminmaalaisesta kuljetusalan yrityksestä Pohjaset Oy:stä. – HCT kuorma-automme kyydissä kulkee useita kertoja päivässä 110 kuutiota puutavaraa Kemistä Ouluun ja paluukuormassa 64 tonnia sellua paaleissa takaisin Kemiin, joten nopea lastaus ja varma […]

lue lisää