NWE

Me NWE:llä olemme erittäin ylpeitä monipuolisesta FIX-tuoteperheestämme: FIX Road, FIX Mari-ne, FIX Strap, FIX Truck-Safe ja FIX Agri, jotka ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme, mutta myös saavuttaneet huippusijoituksia puolueettomissa testeissä niin Saksassa kuin Englannissa.

LAATU

Laatu on keskeinen osa identiteettiämme, ja se on vienyt meidät pitkälle: kuormansidontajärjestelmämme soveltuu kaikenlaisten kuormien sitomiseen, sekä maalla että merellä, ja näin voimme palvella kuljetusalaa globaalisti. Sen lisäksi, että ratkaisumme manuaaliseen kuormansidontaan uudistavat alaa, voimme tarjota myös räätälöityjä ratkaisuja automaattiseen kuormankiinnitykseen.

TURVALLISUUS

Annamme asiakkaillemme kaiken kattavaa palvelua emmekä jätä mitään sattuman varaan. Kaikki FIX-tuotteet ja niiden osat on tarkastettu useiden tuotantovaiheiden aikana sekä uudelleen valmiina tuotteina. Asiakas voi olla aina varma siitä, että investointi FIX:iin kannattaa takaisinmaksuennusteidemme ansiosta. Pystymme myös suorittamaan kuormansidontalaskelmia eri kuormille ja kuljetusreiteille, mikä erottaa meidät kaikista muista suomalaisista ja ulkomaalaisista  toimijoista. Ei ole epäilystäkään, että meillä on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat.

TEHOKKUUS

Viimeisen kahden vuoden aikana olemme pystyneet kolminkertaistamaan tuotantomme, ja tuotteidemme kysyntä kasvaa nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Haluamme nousta yhdeksi suurimmista kuormansidontajärjestelmien valmistajista, ja olemme jo hyvin matkalla tavoitteeseemme. Kasvavasta kysynnästä huolimatta voimme luvata asiakkaillemme, ettemme sorru vauhtisokeuteen. Kuormansidontamme on aina 100-prosenttisen laadukasta, turvallista ja tehokasta.

Menestystarinamme pähkinänkuoressa

2002

Aloitimme toimintamme vuonna 2002 myymällä korkealaatuisia materiaaleja autonkori- ja veneteollisuudelle. Aina alusta lähtien toimimme keskeisen periaatteen mukaan: asiakkaamme voisivat aina luottaa siihen, että tuotteemme täyttävät kuljetusalan tekniset vaatimukset, myös pitkään tulevaisuudessa.

2008

Vuonna 2008 teimme suuren panostuksen, joka muutti kaiken. Halusimme kantaa kortemme kekoon kuljetusalan tärkeimpien perusasioiden, varmuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden saralla. Niinpä ostimme oikeudet ja tarvikkeet ainutlaatuisen FIX-kuormansidontajärjestelmän valmistamiseen Walki Oy:ltä Pietarsaaresta. Tämä hankinta oli käännekohta toiminnallemme, ja se avasi uuden menestyksekkään luvun tarinassamme.

Nykyisin

Nykyisin valmistamme itse patentoimiamme FIX-tuotteita ja niihin kuuluvia ripustusjärjestelmiä, jotka täyttävät kaikki voimassa olevat kuormansidontavaatimukset sekä maa- että merikuljetukseen globaalisti. Meidän kuormansidontajärjestelmällämme asiakkaat säästävät aikaa ja lisäävät sekä kuorman että kuljettajan turvallisuutta. Myös ympäristö on meille tärkeä, ja olemme iloisia siitä, että FIX-tuotteemme auttavat vähentämään jätteiden syntymistä. Kuormansidontapeitettämme käytettäessä ei ole enää tarpeen käyttää esimerkiksi kulmasuojia, jotka ovat usein kertakäyttöisiä. Lisäksi tuotteemme ovat kestäviä käyttämiemme korkealaatuisten materiaalien ansiosta, jolloin FIX-tuotteita ei tarvitse uusia yhtä usein kuin perinteisiä sidontaliinoja. Nämä edut selittävät tuotteidemme jatkuvasti kasvavan kysynnän ja ovat tehneet meistä sen, mikä olemme – tärkeä toimija ja yhteistyökumppani kuljetusalalla, niin kansallisesti kuin globaalistikin.

Företaget