Päällirakenne­tuotteet | Edustamme Suomessa Wistra tuotteita ja lisäksi toimimme polyuretaanieristeiden (DUNA-Corradini S.p.A.) ja lasikuituvahvisteinen polyuretaanilaminaatin (Brianza Plastica S.p.A.) maahantuojana autonkoriteollisuudelle ja kerroslevyvalmistajille.

Muut tuotteet

Edustamme Suomessa Joloda tuotteita ja lisäksi toimimme polyuretaanieristeiden (DUNA-Corradini S.p.A.) ja lasikuituvahvisteinen polyuretaanilaminaatin (Brianza Plastica S.p.A.) maahantuojana autonkoriteollisuudelle ja kerroslevyvalmistajille.

KORINRAKENNUSMATERIAALIT

Maahantuomme DUNA-polyuretaanieristeitä eri tiheyksissä ja laaduissa eri käyttötarkoituksiin. Italiassa sijaitseva tehdas sahaa ja jyrsii materiaalin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Maahantuomme Brianzan polyesterilaminaattia, jota valmistetaan kahdella vaihtoehtoisella tavalla: perinteisesti työpöydällä kylmäkovettamalla (ELYCOLD) tai jatkuvalla tuotantolinjalla (ELYPLAN).

JOLODA – ammattitaitoista yhteistyötä

Joloda on kansainvälinen yhteistyökumppanimme ja edustamme heidän tuotteitaan Suomessa.

Lisää tietoa Jolodan tuotteista https://www.joloda.com/

Anthony Bevan – MD, Bevan Group

"The NWE FIX-Road system has proved to be a very successful EN12195-2 rated high performance load securing system that continues to be customers favoured choice."