Världens snabbaste lastsäkring
FIX Truck safe | Maailman nopein kuormansidonta automaattisella kiristyksellä, kiristysvoiman valvonnalla ja uudelleen kiristämisellä tekee kuljettajan työympäristöstä turvallisemman.

FIX Truck-Safe®

Maailman nopein kuormansidonta automaattisella kiristyksellä, kiristysvoiman valvonnalla ja uudelleen kiristämisellä tekee kuljettajan työympäristöstä turvallisemman. Huomattava ajansäästö parantaa kannattavuutta.

AUTOMAATIO MAKSIMOI AJANSÄÄSTÖN

FIX Truck-Safe Automaattinen kuormansidontajärjestelmä tekee lastaamisesta ja purkamisesta nopeampaa, fyysisesti helpompaa ja turvallisempaa. Truck-Safe  kuormanvarmistus mahdollistaa kuorman nopean ja varman sidonnan napin painalluksella. Kiristys esisäädettyyn voimaan kestää muutamasta sekunnista minuuttiin. Truck-Safe tarkkailee myös kiristysvoimaa ja kiristää sidonnan automaattisesti uudelleen tarvittaessa, esim. jos kuorma painuu kasaan. Automaattinen kuormansidonta lisää kustannustehokkuutta ja parantaa työturvallisuutta etenkin  sukkulaliikenteessä.

Miksi FIX Truck-Safe®?

NOPEA JA HELPPO

Automaattinen ja helppo

AUTOMAATIO HELPOTTAA KULJETTAJAN TYÖTÄ

Ei tarvetta kuormatilassa kiipeilylle

TÄYDELLINEN SUKKULALIIKENTEESEEN

Nopea rutiini

MAKSIMOI AJANSÄÄSTÖN

Nopea käyttää


Käyttö & ohjeet


Nopea & helppo


Varma ja luotettava kuormansidonta


Tekniset vaatimukset, standardit & sertifikaatit


Turvallisuus


Ympäristö


Q&A

Tuotevideo
Anthony Bevan – MD, Bevan Group

"The NWE FIX-Road system has proved to be a very successful EN12195-2 rated high performance load securing system that continues to be customers favoured choice."

Huipputason laskentatyökalu
kuormansidontalaskelmiin

LATAA ILMAISEKSI!

Yksi Pohjois-Euroopan arvostetuimmista kuormansidontalaskelmien asiantuntijoista – Kimmo Weissenberg auttaa sinua optimoimaan kuormasi.

Lataa Kimmon laskentamalli, niin saat suoraan selville, miten kuorma sidotaan optimaalisesti. Kuljetusvälineet, volyymit, lastaustavat ja kitkatekijä, laskelma ottaa huomioon nämä kaikki. Tämän kattavampaa laskelmaa ei ole saatavilla!

Täytä sähköpostisi, ja saat laskelman käyttöösi.

*sinut rekisteröidään uutiskirjeemme tilaajaksi

Lue lisää Kimmon Cargo-lashing Expert -blogista!

(englanninkielinen)