FIX STRAP®

Nopein, tehokkain ja helpoin kuormansidonta käyttäen perinteisiä sidontaliinoja.

FIX Strap – sidontaliina roikkuu kuormatilan katosta, jossa se pysyy puhtaana ja valmiina lastausta varten. Kuljettajan ei tarvitse kiivetä kuorman päälle, heittää liinaa sen yli ja pelätä työtapaturmia. Järjestelmä säästää aikaa sekä lastauksesta, että purkamisesta ja parantaa työturvallisuutta.

          

Käyttö

FIX Strap -sidontaliinaa voi käyttää useimmissa kuljetuksissa erilaisissa kuormatiloissa.

FIX Strap koostuu sidontaliinasta, joka on kiinni vahvoilla kuminauhoilla, sekä patentoidusta FIX-ripustusjärjestelmästämme, joka liikkuu kiskoilla katoissa. Sidontaliinat liukuvat helposti toivottuun paikkaan kuorman päälle, ja kuminauhat varmistavat, että lenkit pysyvät paikallaan kiristämisen aikana. Etenkin sivusta lastaaminen helpottuu, sillä sidontaliinan lenkit eivät irtoa renkaistaan. Sidontaliina kiristetään tavallisilla räikkäkiristimillä. Purettaessa kuormaa kiristimet avataan tavanmukaisesti, jolloin sidontaliina nousee automaattisesti kohti kattoa.

Nopea käyttö ja tehokkuus

FIX Strap -liinan avulla sidontaliina on aina valmiina käyttöön. Sekä lastauksesta että purkamisesta säästyy jopa 15 minuuttia, eli jopa 30 minuuttia  kuormaa kohden, sillä sidontaliinaa ei tarvitse heittää kuorman päälle lastatessa tai kerätä rullalle purkamisen jälkeen. Koska sidontaliina on ripustettu kattoon, se pysyy puhtaana eikä koskaan jää kiinni kuorman alle. Purettaessa kuormaa liina nousee automaattisesti ylös kattoon. Tämä ominaisuus yhdistettynä korkealaatuiseen tuotantoon ja kestävään materiaaliimme tekee FIX Strap -liinasta tavanomaista sidontaliinaa pitkäikäisemmän. Merkittävän ajansäästön ja pitkän käyttöiän ansiosta FIX Strap -liinan takaisinmaksuaika on lyhyt, ja se kasvattaa rahtitoiminnan kannattavuutta.

Tekniset vaatimukset, standardit ja sertifikaatit

FIX Strap on valmistettu EN 12195-2 -standardin mukaisesti, ja se täyttää kaikki kansalliset ja kansainväliset vaatimukset. Laskelmat osoittavat, että lastinsidontajärjestelmämme kestää erinomaisesti voimat, joita lastiin kohdistuu eri kuljetusvälineissä ja eri reiteillä. Olemme jo vuosien ajan hankkineet sertifikaatit erilaisille lasteille tarkoitetuille sidontaratkaisuillemme ja tarjoamme asiakkaillemme asiakaskohtaisia lastinsidontalaskelmia . Oikealla lastin sitomisella on myös mahdollista ehkäistä onnettomuuksia. EU:n lastin oikeaa kiinnittämistä koskevissa ohjeissa mainitaan, että noin 25 % kuorma-autoille tapahtuvista onnettomuuksista johtuu puutteellisesti kiinnitetystä lastista.

Turvallisuus

FIX Strapin ansiosta kuljettajan ei tarvitse kiivetä kuorman päälle, heittää sidontaliinaa kuorman yli tai kerätä liinaa rullalle jälkeenpäin, sillä kattoon ripustettu sidontaliina on aina valmis käytettäväksi. Näiden etujen ansoista voimme auttaa asiakkaitamme tarjoamaan kuljettajilleen turvallisemman työympäristön ja ehkäisemään työtapaturmia.

Ympäristö

FIX Strap auttaa kuljetusyritystä säästämään ympäristöä. FIX Strap -liinan kestävä materiaali ja nerokas ripustusjärjestelmä takaavat järjestelmän pitkän eliniän verrattuna tavallisiin sidontaliinoihin. Ripustusten ansiosta sidontaliina pysyy puhtaana eikä koskaan jää kiinni kuorman alle.

Ohjeet

Käyttö- ja asennusohje: FIX ROAD ja STRAP Manual FI 2019

”The NWE FIX-Road system has proved to be a very successful EN12195-2 rated high performance load securing system that continues to be customers favoured choice.”

Anthony Bevan – MD Bevan Group