FIX SOLUTIONS®

Optimoi kuljetusten kannattavuuden yksilöllisillä kuormansidontalaskelmilla, antaa takaisinmaksuennusteen FIX-hankinnallesi sekä työkaluja kuorman kiinnityksen valvontaan

FIX Solutions tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä laskelmia eri kuormien sidontaan ja reiteille eri maissa tai merialueilla (FIX Calculations), takaisinmaksuennusteen jokaiselle FIX-hankinnalle (FIX PayBack) sekä työkaluja kuorman kiinnityksen valvontaan (FIX Measure ja FIX Check).

FIX Calculations

Kuormansidontalaskelmat ovat tärkeitä silloin, kun suunnitellaan kunkin kuorman kiinnitystä ja FIX Road -kuormansidontapeitteen ominaisuuksien parasta hyödyntämistä sekä sitä, kuinka paljon voimaa tulee käyttää kiristämiseen ja kuinka liinat tulee sijoitella. Me teemme tarpeen vaatiessa yksilölliset laskelmat asiakkaillemme, jotka puolestaan saavat FIX-sertifikaatin vahvistukseksi. Jos kuormasidonta tapahtuu laskelmien mukaisesti, sertifikaatti  tulee olla mukana kuljetuksessa ja näyttää viranomaisille tarpeen tullen. Sertifikaatissa kerrotaan, kuinka kiinnitykset tulee toteuttaa ja mitä eri maiden tai merialueiden säännöksiä ja vaatimuksia on otettu huomioon.

FIX PayBack

Takaisinmaksuajan pituus on ratkaiseva tekijä kaikkien investointien kannattavuudessa, niin myös FIX-tuotteiden kohdalla. Asiakkaamme säästävät reilusti aikaa tuotteillamme, ja FIX PayBack -laskelmat osoittavat, että investointi FIX-tuotteisiin maksaa itsensä takaisin useimmiten jo muutaman viikon aikana. Säästetty aika vaihtelee kuorman tyypin ja käytetyn FIX-tuotteen mukaisesti. Tästä syystä laskelmissa otetaan huomioon tiettyjä asiakaskohtaisia tietoja.

 

FIX Measure ja FIX Check – kaksi ainutlaatuista tuotetta kuormansidontaliinojen kiristämisen nopeaan hallintaan.

FIX Measure

Ainutlaatuinen sähköinen mittatyökalu kiinnitetyn kuormansidontaliinan jännitysvoiman nopeaan ja tarkkaan mittaukseen.

Mittatuloksen tarkkuus on +/- 20 daN. Mittalaite painaa vain 1,7 kg pariston kanssa (9V).

FIX Check

Mekaaninen mittatyökalu likiarvoisten jännitysvoimien mittaukseen.

FIX Check antaa käsityksen liinan jännityksestä kuorman ympärillä. Mittatyökalun avulla saat selville likiarvon voimasta, johon liina on jännitetty. Koska jännitysvoimat sidontaliinassa voivat vaihdella jopa 50 % eri olosuhteissa, esimerkiksi riippuen liinan materiaalista, kuorman sitojan käsivoimasta ja liinojen määrästä kiristimen akselin ympärillä , on tärkeä mitata todellinen voima.

 

Esimerkki säästetystä ajasta:

Sitomalla paperirullat FIX Road -peitteellä voi laskea säästävänsä 30–45 minuuttia kuormaa kohden, jos muutoin joutuisi asettamaan kulmasuojia ja heittämään sidontaliinoja kuorman yli. Purkaessa säästyy myös vähintään 15 minuuttia, kun irrotettuja sidontaliinoja ei tarvitse kerätä erikseen. Asiakkaamme vahvistavat, että päivittäinen kuormien määrä nousi 25 % (tietyillä matkoilla esim. 4:stä 5:een) ja moni onnistui puolittamaan kuormansidonta-aikansa FIX Road -peitteellä.

Kun kiinnittää kuorman FIX Strap -sidontaliinalla, säästää paljon aikaa sekä lastatessa että purkaessa verrattuna tavalliseen sidontaliinaan. FIX Strap -sidontaliina on aina valmis lastausta varten, sillä se riippuu katosta kiskoilla ja on valmiiksi kuorman yllä. Jos lastaus tehdään katon kautta, liinan voi vetää sivuun kuormatilan toiseen päähän ja sen jälkeen takaisin, kun kuorma halutaan sitoa. Kuminauharipustukset varmistavat myös, että koukut eivät irtoa renkaista kiristämisen aikana, mikä puolestaan säästää kuljettajan aikaa. Kuminauhat voi myös asentaa kiinteästi järjestelmään niin, että ne pysyvät puhtaina ja paremmassa kunnossa, kuten myös sidontaliinat.

FIX Truck Safe -järjestelmä on ainutlaatuinen – kuormansidonta on automaattista, kestää vain muutaman minuutin, ja aikaa säästyy, kun kuljetus pääsee aikaisemmin matkaan. Kuljettava voi esimerkiksi hoitaa paperityöt kuorman kiinnittyessä. Tämä parantaa kuljetuksen tehokkuutta, ja koko rahtitoiminnan kannattavuutta. Päivittäisten ja ajoneuvokohtaisten kuormien määrä voi moninkertaistua, jolloin yksi Truck-Safe-varustettu ajoneuvo voi korvata useita ajoneuvoja, joissa on manuaalinen kuormansidonta.

 

“The NWE FIX-Road system has proved to be a very successful EN12195-2 rated high performance load securing system that continues to be customers favoured choice.”

Anthony Bevan – MD Bevan Group