SURRA SPECIELLA TRANSPORTER
FIX Road kuormansidonta koostuu patentoidusta ripustusjärjestelmästä sekä kestävästä peitteestä, jonka molemmille sivuille on ommeltu sidontaliinat. Se asettuu nopeasti ja helposti myös hankalien kuormien päälle.

FIX Road®

FIX Road kuormansidonta koostuu patentoidusta ripustusjärjestelmästä sekä kestävästä peitteestä, jonka molemmille sivuille on ommeltu sidontaliinat. Se asettuu nopeasti ja helposti myös hankalien kuormien päälle.

ERITYINEN RATKAISU ERITYISTEN KUORMIEN SIDONTAAN

FIX Road Kuormansidontajärjestelmä tekee sekä lastaamisesta että purkamisesta nopeampaa, fyysisesti helpompaa ja turvallisempaa. FIX Road kuormansidonta koostuu patentoidusta ripustusjärjestelmästä sekä kestävästä peitteestä, jonka molemmille sivuille on ommeltu sidontaliinat. Se suojelee kuormaa ja pitää sen paikallaan kaikissa olosuhteissa. Kuormansidontajärjestelmä tekee sekä lastaamisesta että purkamisesta fyysisesti helpompaa ja turvallisempaa. Kaikki työvaiheet voidaan suorittaa maasta käsin, ilman kiipeilyä.

Miksi FIX Road®?

NOPEA JA TURVALLINEN

Peite painaa kuormaa tasaisesti

SUOJAA KUORMAA

Peite suojaa kuormaa

SOPII ERIMUOTOISILLE KUORMILLE

Peite mukautuu kuorman mukaisesti

KESTÄVÄ

Kestää vuosia


Käyttö & ohjeet


Nopea & helppo


Varma ja luotettava kuormansidonta


Tekniset vaatimukset, standardit & sertifikaatit


Turvallisuus


Ympäristö


Q&A

FIX Steel – raskaiden kuormien varmaan sidontaan.

FIX Steel – uutta käyttötarkoitusta varten mukautettu täydennys FIX Road -kuormansidontajärjestelmään, jolla parannetaan raskaiden kuormien hallintaa.

Raskaat kappaleet, jotka painonsa, painonjakauman tai fyysisen muotonsa vuoksi on pakattu useampiin nippuihin tai pakkauksiin, on varmistettava suoralla sidonnalla. Se estää niiden liikkeet pituus- ja sivusuunnassa esimerkiksi jarrutuksessa, kiihdytyksessä tai kuorman kallistuessa.

Moninkertaisesta vahvasta kankaasta valmistetussa peitteessä (esim. 2,5 x 2,9 m) on kaksi tai useampi sidontaliina molemmilla sivuilla, jotka kiinnitetään peitteen takaa vinosti kuorman keskiosaa kohden sidontapisteeseen ja varmistetaan niihin kuuluvilla kiristimillä.

FIX Steelin kuormansidontakapasiteetti tasaisesti jakaantuneelle kuormalle on LC 100 kN (10 tonnia) ja murtolujuus yli 20 tonnia. Molemmat arvot koskevat uutta järjestelmää.

FIX Steel suunnitellaan ja valmistetaan mittatilaustyönä painon ja muiden erityisominaisuuksien mukaan.

 

Tietoa

 

TURVALLINEN

Vahva peite estää kuorman liikkumisen pituus- ja sivusuunnassa. 2 tai useampi sidontaliinaa molemmilla sivuilla.

SUOJAA KUORMAA

Kuormansidontapeite kiristetään kuorman ympäri.

SOPII ERI MUOTOISILLE KUORMILLE

FIX Road-kuormansidontapeitteen erikoisversio mukautuu kuorman mukaisesti.

Tuotevideo
Anthony Bevan – MD, Bevan Group

"The NWE FIX-Road system has proved to be a very successful EN12195-2 rated high performance load securing system that continues to be customers favoured choice."