NYHETER

SENASTE NYHETERNA FRÅN NWE

03.05.20

Ny affärsområdeschef för skandinaviska marknaden!

Anders Mäenpää +358406697309

 

Från de rikssvenska sjötrakterna till Österbottens kust.

Ett nytt och intressant arbete lockade Anders Mäenpää från Karlstad i Sverige till Närpes i Finland. Anders, som nyligen flyttat hit, har börjat som affärsområdeschef hos oss. Han har tidigare arbetat bland annat som B2B-försäljare vid Würth Svenska AB.

NWE jobbar aktivt även i Sverige, Norge och Danmark, och Anders kommer att ha ansvaret för försäljningen på den skandinaviska marknaden. På fritiden rensar han tankarna genom att idrotta och är intresserad av motorsport. Dessutom är han en ivrig resenär som alltid planerar sin nästa upptäcktsresa.

Anders berättar att han ser fram emot alla nya arbetsutmaningar hos oss, och vi på NWE ser fram emot att få dela idéer och visioner med vår pinfärska affärsområdeschef! Välkommen med i teamet, Anders Mäenpää!

Följ Anders på Linkedin ▶

Flera kontaktuppgifter hittar ni under Kontakter ▶