polyuretanisolering glasfiberförstärkt polyesterlaminat
Päällirakenne­tuotteet | Edustamme Suomessa Wistra tuotteita ja lisäksi toimimme polyuretaanieristeiden (DUNA-Corradini S.p.A.) ja lasikuituvahvisteinen polyuretaanilaminaatin (Brianza Plastica S.p.A.) maahantuojana autonkoriteollisuudelle ja kerroslevyvalmistajille.

Päällirakenne­tuotteet

Edustamme Suomessa Wistra tuotteita ja lisäksi toimimme polyuretaanieristeiden (DUNA-Corradini S.p.A.) ja lasikuituvahvisteinen polyuretaanilaminaatin (Brianza Plastica S.p.A.) maahantuojana autonkoriteollisuudelle ja kerroslevyvalmistajille.

Wistra | DUNA | Brianza

WISTRA – ammattitaitoista yhteistyötä

WISTRA GmbH on kansainvälinen yhteistyökumppanimme ja edustamme heidän tuotteitaan Suomessa.

Lisää tietoa Wistran tuotteista https://www.wistra.eu/en/

KORINRAKENNUSMATERIAALIT

Maahantuomme DUNA-polyuretaanieristeitä eri tiheyksissä ja laaduissa eri käyttötarkoituksiin. Italiassa sijaitseva tehdas sahaa ja jyrsii materiaalin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Maahantuomme Brianzan polyesterilaminaattia, jota valmistetaan kahdella vaihtoehtoisella tavalla: perinteisesti työpöydällä kylmäkovettamalla (ELYCOLD) tai jatkuvalla tuotantolinjalla (ELYPLAN).

Anthony Bevan – MD, Bevan Group

"The NWE FIX-Road system has proved to be a very successful EN12195-2 rated high performance load securing system that continues to be customers favoured choice."

Huipputason laskentatyökalu
kuormansidontalaskelmiin

LATAA ILMAISEKSI!

Yksi Pohjois-Euroopan arvostetuimmista kuormansidontalaskelmien asiantuntijoista – Kimmo Weissenberg auttaa sinua optimoimaan kuormasi.

Lataa Kimmon laskentamalli, niin saat suoraan selville, miten kuorma sidotaan optimaalisesti. Kuljetusvälineet, volyymit, lastaustavat ja kitkatekijä, laskelma ottaa huomioon nämä kaikki. Tämän kattavampaa laskelmaa ei ole saatavilla!

Täytä sähköpostisi, ja saat laskelman käyttöösi.

*sinut rekisteröidään uutiskirjeemme tilaajaksi

Lue lisää Kimmon Cargo-lashing Expert -blogista!

(englanninkielinen)