UUTISET

Viimeisimmät uutiset NWE:ltä

Haemme liiketoiminta-alueen päällikköä

NWE Network Engineering Oy Ab on nopeasti kasvava yritys, joka kehittää ja valmistaa kuormansidontajärjestelmiä laivoille ja maakuljetuksiin. Meitä on kahdeksan henkilöä ja teemme vuodessa yli kolmen miljoonan euron liikevaihdon. Suurimmat markkinat ovat Saksassa, Englannissa ja Pohjoismaissa.

Uudet tekniikat kuormansidonnassa mullistavat asiakkaidemme arjen ja siksi haemme

Liiketoiminta-alueen päällikköä

Haemme sinua, jolla on vahva mielenkiinto myyntiin, pystyt luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita ja löydät uusia business-mahdollisuuksia. Sinulla on vahva tahto onnistua, olet luova, omatoiminen ja sitkeä. Lisäksi –  eikä vähiten – sinulla on ongelmanratkaisukykyä.

Työ koostuu jälleenmyyntiverkoston rakentamisesta, suunnittelusta ja myynnin toteutuksesta yhdessä kokeneiden kollegojen kanssa sekä Suomessa, että ulkomailla. Tuotteet ymmärtää helposti, mutta tehokas käyttäminen edellyttää teknistä osaamista, jossa logistiikan ja raskaiden ajoneuvojen tuntemus on eduksi.

Sopivan koulutuksen ja kokemuksen lisäksi arvostamme kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, matkustushalukkuutta ja että pystyt keskustelemaan asiakkaiden kanssa ruotsiksi, suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

Jos tunnistat itsesi ja haluat kehittyä pienessä, mutta kasvavassa yrityksessä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoivomus osoitteeseen mats.ronnskog@nwe.fi viimeistään 11.3.2018. Toimitusjohtaja Mats Rönnskog antaa lisätietoja tarvittaessa puh. 0500-852560, 22.2 klo. 9-11 tai 7.3 klo. 13-15.